BESÖKSADRESS: Umestan Hus 10 TEL: 090-14 03 66 E-POST: info@bndental.se

Om BN Dental

BN Dental har funnits sedan 1989 då det startades av Gösta Burström och Sören Nordström. År 2000 gick Sören i pension och drevs sedan av Gösta fram till 2015 då Mattias Bernhardsson övertog verksamheten.

Målet med BN Dental har sedan starten och framgent varit att ha en nära relation till sina kunder och ligga i framkant vad gäller kunskap och utveckling.

Vi är idag ett hypermodernt lab med all tänklig digital utrustning, men vi är framförallt kunskapsdrivna och besitter en lång erfarenhet av att arbeta nytänkande såväl som konventionellt inom alla tekniker.

Vi är BN Dental

Styrelse/Ekonomi

Styrelse/Ekonomi

Mattias Bernhardsson

VD/Ägare

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 1989, började på BN Dental -90 ett år efter starten. Började som kombinationstekniker metall/porslin för att sedan övergå till porslinsavdelningen. Har hållit i den digitala utvecklingen av labbet och är numera lite överallt samt har det övergripande ansvaret för kvaliteten.

Zenita Björk

Porslin

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 2007

Zenita har jobbat med porslin i alla dess former sedan hon började hos BN efter examen. Arbetar nu mycket med framställning av kron och bro inom våran digitala avdelning där hennes estetiska förmåga kommer väl till pass.

Lena Thoren

Porslin

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 1981

Har även lång erfarenhet som metalltekniker och implantat vilket är till stor fördel på porslinsavdelningen där hennes noggrannhet och kunskap kommer till sin rätt.

Hanna Nyberg

Porslin

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 2012.

Hanna är väldigt flink med vaxkniven och gör många av våra E-max kronor som vi framställer både genom digital skanning/fräsning och genom att vaxa beroende på typ av fall.

Theres Olsson

Avtagbar Protetik

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 2004.

Har arbetat med avtagbar protetik, bettskenor och implantat sedan hon började hos BN efter examen. Tar även hand om många av våra mock up vaxningar och har inga prolem att rycka in och vaxa upp Emax kronor vid behov.

Marina Hansson

Porslin

Tog sin examen vid tandteknikerskolan 77-79  i Umeå och har  lång erfarenhet från yrket hon har bl.a. drivit eget labb. Hon har nu återvänt till Umeå efter att jobbat söderut i många år. Väldigt driven och estetiskt väldigt kunnig porslinstekniker.

Thomas Krutrök

Avtagbar protetik

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 2006.

Thomas tar ansvar för många knepiga imlantatfall där hans tekniska kunnande och kritiska granskande kommer till sin rätt, arbetar även en hel del på modellframställning när så behövs.Framställer även många av våra frästa temporära PMMA broar.

Hobbe

Kontoret

Jobbar lite på frilansbasis där han bl.a. har ansvar för skrivbordet samt chefens lunchpromenader.

Förfrågan

Vill du ha en bättre leverantör?

Förfrågan