BESÖKSADRESS: Umestan Hus 10 TEL: 090-14 03 66 E-POST: info@bndental.se

Vi håller semesterstängt till och med 31 Juli, vi tar emot och slår ut avtryck under den perioden som vanligt. Trevlig sommar:

Om BN Dental

BN Dental har funnits sedan 1989 då det startades av Gösta Burström och Sören Nordström. År 2000 gick Sören i pension och drevs sedan av Gösta fram till 2015 då Mattias Bernhardsson övertog verksamheten.

Målet med BN Dental har sedan starten och framgent varit att ha en nära relation till sina kunder och ligga i framkant vad gäller kunskap och utveckling.

Vi är idag ett hypermodernt lab med all tänklig digital utrustning, men vi är framförallt kunskapsdrivna och besitter en lång erfarenhet av att arbeta nytänkande såväl som konventionellt inom alla tekniker.

Vi är BN Dental

Styrelse/Ekonomi

Styrelse/Ekonomi

Ida Dahlqvist

Avtagbart

Ida jobbar med allt inom avtagbart på labbet.

Julia Bergström

Cad Cam / Avtagbart

Julia sköter framförallt om den digitala utvecklingen inom avtagbart hos BN-Dental.

Gabriella Svalstedt

Avtagbart

Bella som är vårt senaste tillskott jobbar med allt inom avtagbart på labbet.

Mattias Bernhardsson

VD/Ägare

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 1989, började på BN Dental -90 ett år efter starten. Började som kombinationstekniker metall/porslin för att sedan övergå till porslinsavdelningen. Har hållit i den digitala utvecklingen av labbet och är numera lite överallt samt har det övergripande ansvaret för kvaliteten.

Zenita Björk

Cad Cam

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 2007

Zenita gör allt inom cad-cam. Allt ifrån kron och bro till implantat. Hon har tidigare jobbat länge som porslinstekniker på BN

Lena Thoren

Porslin

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 1981

Har även lång erfarenhet som metalltekniker och implantat vilket är till stor fördel på porslinsavdelningen där hennes noggrannhet och kunskap kommer till sin rätt.

Hanna Nyberg

Cad Cam / Porslin

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 2012.

Hanna  gör allt inom cad-cam. Hon jobbar även en del på porslinsavdelningen. Då främst med E-max.

Hanna har även koll på fakturering och leveranser.

Per-Erik Säfsten

Metall/Porslin

Marina Hansson

Porslin

Tog sin examen vid tandteknikerskolan 77-79  i Umeå och har  lång erfarenhet från yrket hon har bl.a. drivit eget labb. Hon har nu återvänt till Umeå efter att jobbat söderut i många år. Väldigt driven och estetiskt väldigt kunnig porslinstekniker.

Thomas Krutrök

Avtagbar protetik

Examen från Tandteknikerskolan i Umeå 2006.

Thomas tar ansvar för många knepiga imlantatfall där hans tekniska kunnande och kritiska granskande kommer till sin rätt, arbetar även en hel del på modellframställning när så behövs.Framställer även många av våra frästa temporära PMMA broar.

Hobbe

Kontoret

Jobbar lite på frilansbasis där han bl.a. har ansvar för skrivbordet samt chefens lunchpromenader.

Förfrågan

Vill du ha en bättre leverantör?

Förfrågan